Concurenti

Aici poți face cunostință cu cei șapte concurenti Sephora Beauty Challenge. Nu uita sa votezi pentru concurentul tău favorit în fiecare episod!

Ionela

Ionela

Grigoraș Ionela, o leoaică incontestabilă, 19 ani, Tulcea. Iubesc machiajul și el mă iubește pe mine, sau cel puțin așa cred. Am această pasiune în sânge de la vârsta de 14 ani, când am descoperit cosmeticele. De atunci sunt nedespărțită de ele. Am ca motto al vieții “Scopul scuză mijloacele”.
Să-mi țineți pumnii! Vă pup!

Irina

Irina

Mă numesc Irina, am 26 ani și locuiesc în Târgoviște. Pasiunea pentru machiaj o am înca din copilărie, mai exact de cand am descoperit cu mult entuziasm trusa de machiaj a mamei :). Sunt o persoană activă, dedicată, căreia îi plac provocările și care pune suflet în tot ce face. Visul meu este să fiu recunoscută pentru machiajele prestate vedetelor naționale și internaționale.

Cristina

Cristina

Bună! Numele meu este Cristina, am 20 de ani și spun cu mândrie că sunt Olteancă, din Slatina! Sunt pasionată de make-up de când mă știu. Totul a început cu un creion dermatograf, în ziua în care am împlinit 13 ani. Fiind pictoriță, am fost atrasă de pensule și de ceea de poți face cu ele, încă din momentul în care am terminat prima pânză. Sunt o persoană căreia îi pasă de tot ce o înconjoară și speră ca într-o bună zi să fie make-up artist în timpul liber.

Nina

Nina

Mă numesc Nina, sunt o fire optimistă, sociabilă și mă adaptez ușor la situațiile neprevăzute. Am încredere în mine, îmi place să cred că sunt responsabilă și ador să descopăr în fiecare zi lucruri noi. Pasiunea mea pentru machiaj a început atunci când am văzut pentru prima dată în acțiune un make-up artist. Iubeam deja desenul și pictura, dar urma sa descopăr că poți crea artă și pe fața unei femei!

Rawan

Rawan

Rawan, Brasov, 23 ani.

Programator de profesie, dar pasionată de make-up de 17 ani. Pentru mine, makeup-ul trebuie sa scoată în evidenta frumusețea naturala a unei persoane și nu sa i-o schimbe.

Sunt o persoana sociabilă, deschisă la nou, optimistă, spontană, îndragostită de frumos și de oameni destepți. Pe langa make-up mai ador mâncarea și cafeaua!

Lucia

Lucia

Hei, numele meu este Lucia, am 18 ani și sunt dintr-o mică comună aflată lânga orașul Suceava.

Deși, probabil aparențele spun cu totul altceva despre mine, sunt o persoană sensibilă și preocupată de toate lucrurile și persoanele frumoase ce mă înconjoară.

Pot spune că am avut cândva anumite insecurități, dar prin pasiunea mea pentru make-up am devenit o persoană mai sigură și mai încrezătoare în mine.

De cand am descoperit aceasta pasiune, am fost total “înghițită” de tot ce ține de arta machiajului. Îmi doresc sa câștig concursul dar în orice caz sunt convinsă ca va fi o experiență de neuitat.

Corina

Corina

Corina, 33 ani, București.

Ador luxul în toate formele lui și sunt pasionată de make-up de 17 ani. O văd ca pe o formă de exprimare artistică, de evidențiere a eternului feminin.

Sunt luptătoare, perseverentă și perfecționistă…după cum sigur veți vedea! Cu optimism și încredere în mine simt că pot muta munții din loc.